Deze aanbieding geldt tot donderdag 29 februari 20:00 uur ⏰

🔥💪🏼 Grip op lastig gedrag 🔥💪🏼 Vroege Vogel 🐣 deal

In 3 maanden leer ik je exact hoe je voortaan lastig gedrag voor kunt zijn, zodat deze kinderen weer rust vinden in hun hoofd, weer zelfvertrouwen krijgen en zich gezien, gehoord en begrepen voelen.

We blijven weg van de cliché adviezen die jij allang kent en geprobeerd hebt. We gaan van symptoombestrijding, zoals het kind straffen of strenger toespreken. Naar het voorkomen van lastig gedrag in de klas, zodat jij kan doen wat jij het allerliefste doet. Kinderen verder helpen en zien groeien in hun ontwikkeling.

Het allerliefst zou jij meer tijd en ruimte willen om met de kinderen die in jouw klas lastig gedrag laten zien het gesprek aan te gaan. 

En die extra handen in de klas om juist die kinderen meer aandacht te kunnen geven zijn ook onwelkome aanvulling. Alleen de realiteit is, dat hoe graag we dit ook zouden willen en echt wel ieder kind willen geven wat hij nodig heeft, dit gewoonweg in de praktijk nu niet haalbaar is. Want laten we eerlijk zijn, je hebt niet altijd een extra collega tot je beschikking. En naast dit kind heb jij ook nog 27 andere kinderen in jouw klas zitten die jouw tijd en aandacht nodig hebben en waar je mee door moet…

Dit is één van de redenen waarom je een kind nu niet kan helpen zoals je wel graag zou willen en wat wel degelijk een gevoel van onmacht en frustratie bij je oproept. 

Wat als ik jou nu vertel dat jij als leerkracht, met de zorg voor een klas vol kinderen, toch de tijd kunt vinden om echt het verschil te maken voor die kinderen die lastig gedrag laten zien. Zonder bij die aanpak je groep te verliezen en dat je hierbij geen extra handen in de klas nodig hebt. Wat zeg je dan?

 Ik hoop dat je zegt kom maar op! Want verschil maken bij lastig gedrag in de klas is absoluut mogelijk, mist je ervan overtuigd bent dat we een andere manier met deze kinderen kunnen werken, dan we nu vaak werken. En echt op zoek bent naar HOE dan anders.

Want dat is precies wat we in 3 maanden tijd tijdens de training Grip op lastig gedrag vanaf 6 april gaan doen.

Module 1: Lastig gedrag is meer dan je ziet

Hoe je achter de oorzaak van lastig gedrag komt, zodat je weet waarom deze kinderen doen zoals ze doen en wat ze van jou hierin nodig hebben. Je leert wat de triggers zijn van lastig gedrag en wat je hiermee kunt doen.

Module 2: De basis van ieder kind – live trainingsdag 6 april

Je leert met mijn speciale GRIP methodiek stap voor stap hoe je lastig gedrag aanpakt door kinderen die emotionele vaardigheden aan te leren, waarmee ze inzicht krijgen in de gevoelens, gedachten en emoties die onder hun gedrag ten grondslag liggen. Zodat ze zichzelf beter leren kennen en een andere manier vinden om zich te kunnen en te mogen uiten.

Onderdeel 3: In gesprek met kinderen
Hoe je door een kindgesprek erachter komt wat een kind nu echt dwars zit. Je leert hoe je op een laagdrempelige manier, met de juiste visuele ondersteunende materialen, een goed kindgesprek voert over het gedrag. Zodat jij en het kind inzicht krijgen in wat zijn onderliggende hulpvraag is. 

Module 4: Van leren naar reguleren – live trainingsdag 18 mei

Hoe je kinderen leert om de gevoelens, gedachtes en emoties die onder hun gedrag ligt (en de spanning die dit met zich meebrengt) te kunnen reguleren. Door hen die kennis en tools in handen te geven die zorgen voor rust in hun hoofd (en in hun lijf). Waardoor ze zichzelf weer kunnen sturen en daardoor goede oplossingsstrategieën in kunnen zetten.

Module 5: In gesprek met ouders

Hoe je ervoor zorgt dat je de ouders goed betrekt bij de aanpak, zodat je ook hen mee krijgt en hen tegelijkertijd ook die kennis en tools in handen geeft, zodat zij als ouder hun kind ook zelf verder kunnen helpen.

Module 6: Zet kinderen in hun kracht – live trainingsdag 15 juni

Hoe je ervoor zorgt dat je de kinderen die lastig gedrag laten toch weer in hun kracht komen te staan, zelfvertrouwen krijgen. Door hen weer letterlijk te laten voelen en ervaren dat ze goed genoeg zijn en op zichzelf kunnen en mogen vertrouwen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

 Je krijgt toegang tot de GRIP databank waarin alle theorie en praktijkopdrachten uit de training tot je beschikking staan. Gebaseerd op de 5 stappen uit mijn speciale GRIP methodiek, waar je ook na de training gebruik van kan blijven maken. 

In de besloten Grip op lastig gedrag Facebookgroep kan jij al je vragen stellen n.a.v. de live trainingsdagen, masterclasses en praktijkopdrachten en krijg je alle ondersteuning die je van mij nodig hebt. 

🌟 BONUS 🌟 Gratis deelname aan de workshop Eerste Hulp Bij Lastig Gedrag in de klas t.w.v. €149,- 

***

Onderstaande bonussen zijn geldig tot donderdag 29 februari 20:00 uur.

🌟 EXTRA BONUS 🌟 Masterclass Sterk staan bij lastig gedrag in de klas t.w.v. €249,- 

🌟 EXTRA BONUS 🌟 De eerste 5 deelnemers die zich aanmelden voor de training krijgen er 3 sparsessies t.w.v. 399,- gratis bij. In deze 1 op 1 sparsessies kan jij al je vragen kan stellen los van de trainingsdagen en de verdere inhoud van de training. Zodat we nog verder de diepte in kunnen gaan op wat jij wil en wat de kinderen waar jij mee werkt nodig hebben

 Start: 6 april 2024 met een live trainingsdag

Geschikt voor

Leerkrachten, leraarondersteuners en ander onderwijs ondersteunend personeel in het basisonderwijs. 

Maar ook geschikt voor kindercoaches, jeugdhulpverleners en schoolmaatschappelijk werkers. 

Je hebt echt de motivatie om het gedrag van kinderen anders te bekijken en je voelt diep van binnen die drive om lastig gedrag echt anders aan te willen pakken. De voorwaarde is dat je iedere week tijd maakt voor de praktijkopdrachten die ik je aanreik, om daadwerkelijk verandering in gedrag teweeg te kunnen brengen. 

Maar boven alles kan je niet wachten om voor deze kinderen echt het verschil te maken! 🔥💪🏼 

Van €1999,- voor €799,-

Gegevens

14 + 5 =