Lastige kinderen bestaan niet, maar wel kinderen die het gewoon verdomd lastig hebben

Er zo zie jij het ook, want anders zou je hier niet zijn uitgekomen. 😉 Ik wil met alle liefde met je meedenken over wat ik voor jou en voor de kinderen waar jij mee werkt kan betekenen. Maar daar is wel wat voor nodig. Want er zijn 4 dingen die ik ontzettend belangrijk vind en waar ik onwijs veel waarde aan hecht in een samenwerking. Op welke manier dan ook.

Bereidheid
De bereidheid om verder te kijken dan het lastige gedrag wat jij nu van kinderen ziet.

Openheid
Open staan voor een andere manier van kijken en dit ook tot je willen nemen.

Gedrevenheid
Er achter willen komen wat kinderen die lastig gedrag laten zien nu echt nodig hebben, omdat je weet dat ook nieuwe kennis is wat jou en de kinderen waar jij mee werkt verder kan helpen. 

Kwetsbaarheid
Je eigen handelen onder de loep durven nemen, hoe kwetsbaar dit misschien ook voelt. Want ook daar valt onwijs veel uit te halen. 

Als jij deze 4 dingen net zo belangrijk vind als ik of in ieder geval open staat om dit van jezelf aan mij te geven. Dan wil je met alle liefde uitnodigen om contact met mij op te nemen.  

 

Neem contact op

Dus heb je een vraag waarvan je denkt dat ik je zou kunnen helpen. Stuur me dan een mailtje via info@kidsabilities.nl of vul het contactformulier hieronder in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

11 + 3 =