Jaaaaa! Echt super tof dat jij je de online variant van de workshop Eerste Hulp Bij Lastig Gedrag in de klas hebt aangevraagd.

As we speak ben ik bezig om alle video’s voor je op te nemen, alle teksten uit te werken en alle opdrachten klaar te zetten.

Zodra de leeromgeving, waarin je de workshop terug kunt vinden, officieel live gaat in augustus, krijg je direct een e-mail en toegang.

Zodat jij die eerste stappen kan gaan zetten die nodig zijn om samen met het kind dat lastige gedrag om te buigen.

Om dat voor elkaar te krijgen is het nodig dat we anders naar lastig gedrag en de kinderen die dit lastige gedrag laten zien gaan kijken. En dat is waar ik je met alle liefde in deze online variant van de workshop straks in mee ga nemen.

Want pas wanneer je begrijpt wat er echt schuil gaat achter dat lastige gedrag, pas dan kunnen we dat gaan doen wat ervoor gaat zorgen dat deze kinderen weer rust vinden in hun hoofd. Dat deze kinderen zich weer gezien, gehoord en begrepen voelen. Dat deze kinderen hun zelfvertrouwen weer terug vinden.

Waardoor ze niet meer dat lastige gedrag laten zien of zodanig minder, zodat ieder kind uit jouw klas zich fijn en veilig voelt en tot leren, groeien en ontwikkelen komt.

Want dit is tenslotte één van de belangrijkste redenen waarom we leerkracht geworden zijn. 

Dat gezegd hebbende. Je krijgt van mij straks 2 e-mails.

1 met daarin de factuur en 1 met daarin meer informatie over deze online variant van de workshop Eerste Hulp Bij Lastig Gedrag in de klas.

Houd alles dus even goed in de gaten, want het kan zomaar zijn dat deze e-mails in je spambox belanden. En dat zou zonde zijn.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben. Weet dat je me altijd mag mailen.

Dit is het in ieder geval voor nu. Maar nogmaals onwijs bedankt dat je de online variant van de workshop Eerste Hulp Bij Lastig Gedrag in de klas hebt aangevraagd. Je hoort snel meer van me.