Gratis audio-training: Van lastig gedrag naar (be)grijpbaar gedrag

 

“When you change nothing, nothing changes.”
 Joyce Brothers

Je zet een legio aan interventies in wanneer het aankomt op lastig gedrag in de klas. Je stopt ontzettend veel tijd en energie in deze kinderen, maar je merkt dat het gedrag toch vaak weer gebeurt en dat wat je inzet niet altijd werkt of vaak maar voor even.

Ook je groep lijdt eronder. Kinderen worden in dit gedrag meegenomen of gaan het over nemen. Je staat zelf steeds minder ontspannen voor de groep en je bent eigenlijk alleen maar bezig om te voorkomen dat het gedrag uit de hand loopt.

Je wil dat lastige gedrag echt goed aanpakken. Je wil dat wat je doet er echt voor zorgt dat dit kind niet meer dat lastige gedrag laten zien of zodanig minder, zodat het kind er zelf minder last van heeft, maar ook de groep en jij als leerkracht weer aan lesgeven toekomt.

Maar daarvoor moet er wel wat veranderen… en wat daarvoor nodig is vertel ik je in de gratis audio-training Van lastig gedrag naar (be)grijpbaar gedrag.

👉🏻 Deze gratis audio-training is speciaal voor leerkrachten, leraarondersteuners, intern begeleiders, kindercoaches, jeugdhulpverleners en schoolmaatschappelijk werkers. Die op zoek zijn naar HOE dan anders wanneer het aankomt op lastig gedrag in de klas en zich als geen ander realiseren dat dit vraag om een andere kijk op dit gedrag, een andere kijk op deze kinderen, maar bovenal ook om een andere aanpak. 

✅ Leer waarom de kinderen die lastig gedrag laten zien doen zoals ze doen, wat er schuil gaat achter hun gedrag. Zodat je daadwerkelijk wat aan dit gedrag kunt veranderen, waardoor het kind er zelf minder last van heeft, maar ook de groep.

✅ Ontdek welke vaardigheden ervoor zorgen dat deze kinderen zelf weer de regie kunnen pakken over hun eigen gedrag, zodat ze zichzelf kunnen helpen en jij daardoor weer aan lesgeven en de rest van de groep toekomt.