1:1 gratis sparsessie

Je weet dat er iets bij dit kind moet gebeuren, maar wat?! Je hebt al meerdere gesprekken gehad met ouders, de intern begeleider en alles geprobeerd wat maar mogelijk was. Op de momenten dat je om hulp vraagt hoor je dat het gedrag best pittig is of dat niemand nu eigenlijk goed lijkt te weten of jou te kunnen vertellen hoe je nu precies verder moet met dit kind. 

Je weet dat dit kind meer nodig heeft dan wat er nu gebeurt en je bent bereid om verder te kijken.

Want je bent niet voor niets aan het kijken of je een 1:1 sparsessie met mij in kan plannen.

Als jij bereid bent om verder te kijken dan het gedrag wat je nu ziet van het kind, open staat voor een andere manier van kijken en ook je eigen handelen onder de loep durft te nemen, hoe kwetsbaar dit misschien ook voelt. Dan kan je eenmalig een 1:1 sparsessie inplannen. 

De sparsessie vindt online plaats via een Zoomlink, omdat ik jou echt wil kunnen zien en spreken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen wil ik je vragen om van te voren het vragenformulier in te vullen. Dit zorgt ervoor dat de tijd in de 1:1 sparsessie met jou zo goed mogelijk benut wordt en dat ik het beste van mezelf aan jou kan geven. Zodat jij het beste van jezelf aan de kinderen waar jij mee werkt kan geven.

In de 1:1 sparsessie is er ruimte waarin jij jouw hulpvragen kunt stellen voor juist dat kind waarvan jij ziet dat er echt wat moet gebeuren. Maar waar je ondanks al je inspanningen niet verder mee lijkt te komen. Ik denk vanuit mijn expertise met jou mee op het gebied van gedrag en alles wat daarbij komt kijken. Waarin we kijken naar wat dat ene kind, buiten de kaders denkend, nu nodig heeft.

Zodat jij met dit kind weer een stap in de juiste richting kunt zetten.

De investering? 30 minuten tijd in je agenda vrij maken. 😉