Bewegen in kracht voor ouder en kind

De schoolbel gaat. Je ziet jouw kind met een beteuterd gezicht naar buiten lopen en voelt de bui al hangen. Thuis barst straks weer de bom.

Het gaat bij jouw kind allemaal niet van een leien dakje. Uitspraken als “Ik ben dom”, “Ik kan het niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Ik wil niet de enige zijn” zijn aan de orde van de dag. Om nog maar niet te spreken over de strijd die je elke dag moet voeren om jouw kind weer op school te krijgen.

Alle tips en goedbedoelde adviezen van anderen ten spijt, lijkt dat wat je zegt of doet geen enkel verschil te maken. Je bent moe, voelt je machteloos en heel eerlijk… je houdt zielsveel van je kind, maar soms ben je het helemaal zat.

Waarom gaat het bij anderen allemaal zo makkelijk en soepeltjes? Waar is het misgegaan? Wat kan ik nog doen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en dat we het weer gezellig hebben samen?

Speciaal voor jullie heb ik de ouder- en kind workshop BEWEGEN IN KRACHT.

In een uur tijd gaan jullie op een speelse, sportieve, eenvoudige en super krachtige manier samen aan de slag. Alles draait om samenwerken, verbinden en vertrouwen. Het effect? Een directe boost voor het zelfvertrouwen. Voor jouw kind, maar ook voor jou. En bovenal gaan jullie heel veel plezier hebben samen.

“Door allerlei (boks) oefeningen leerde mijn zoon steviger te staan en zijn grenzen aan te geven. Het zelfvertrouwen werd vergroot door het vele malen ontvangen van complimenten. Het kan je kind echt weerbaarder maken.”

De speciale ouder- en kind workshop BEWEGEN IN KRACHT is op donderdag 18 augustus van 15:30 tot 16:30 aan de Raadhuislaan 93 in Spijkenisse. De kosten voor deze workshop bedragen €25,-.

“Ik vond het gaaf dat boksen en het stevig staan als leidraad door de workshop ging. Maar ook dat we leerden hoe je dus je grenzen aan kan geven.”

In deze workshop ben je niet de ouder die langs de zijlijn staat, maar de ouder die onderdeel mag zijn van het proces. En het toffe is dat je ook handvatten krijgt die je thuis kan blijven toepassen.

“Ik ga zeker kijken voor een bokscursus hier in de regio, want vond het echt heel tof om te zien hoe enthousiast Max ervan werd en ik denk, zeker na deze workshop, dat het heel goed is voor hem om sterker te worden en te reageren in bepaalde situaties!”

Lijkt deze speciale ouder- en kind workshop BEWEGEN IN KRACHT je wat, en wil je onderzoeken of dit precies is wat jouw kind nodig heeft om zich – met jouw hulp – weer lekker zelfverzekerd te voelen? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.